Σεισμοσ Σαμοσ : Σεισμός 3,8 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας 26 απριλίου στη σάμο.

Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 13 χλμ. Σεισμός 3,8 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας 26 απριλίου στη σάμο. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο.

Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. ΣΕΙΣΜΟΣ ΣÎ'ΜΟΣ : 64 Εκκλησίες χτυπήθηκαν λέει ο
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣÎ'ΜΟΣ : 64 Εκκλησίες χτυπήθηκαν λέει ο from www.vimaorthodoxias.gr
Σεισμός 4,1 ρίχτερ έγινε πριν από λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στις 9:30 στη σάμο. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Το επίκεντρο εντοπίζεται 32 χλμ. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 13 χλμ.

Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 .

Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 13 χλμ. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σεισμός 3,8 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας 26 απριλίου στη σάμο. Σεισμός 4,1 ρίχτερ έγινε πριν από λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στις 9:30 στη σάμο. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του .

Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 13 χλμ. Σεισμός 3,8 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας 26 απριλίου στη σάμο.

Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σεισμοσ Τωρα Λεσβοσ : Seismos Twra Sth Lesbo City View
Σεισμοσ Τωρα Λεσβοσ : Seismos Twra Sth Lesbo City View from i1.prth.gr
Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Σεισμός 3,8 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας 26 απριλίου στη σάμο. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί.

Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του .

Σεισμός 3,8 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας 26 απριλίου στη σάμο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 13 χλμ. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Το επίκεντρο εντοπίζεται 32 χλμ. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ.

Σεισμός 4,1 ρίχτερ έγινε πριν από λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στις 9:30 στη σάμο. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού.

Σεισμός 3,8 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας 26 απριλίου στη σάμο. Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα : Seismos Twra Sthn A8hna Ti
Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα : Seismos Twra Sthn A8hna Ti from www.in.gr
Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Σεισμός 3,8 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας 26 απριλίου στη σάμο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 13 χλμ. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Το επίκεντρο εντοπίζεται 32 χλμ. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.

Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Σεισμός 3,8 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας 26 απριλίου στη σάμο. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Το επίκεντρο εντοπίζεται 32 χλμ. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 13 χλμ.

Σεισμοσ Σαμοσ : Σεισμός 3,8 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας 26 απριλίου στη σάμο.. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Σεισμός 4,1 ρίχτερ έγινε πριν από λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στις 9:30 στη σάμο. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 .

Σεισμός 4,1 ρίχτερ έγινε πριν από λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στις 9:30 στη σάμο σεισμοσ. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο.

Post a Comment

0 Comments

close